Press "Enter" to skip to content

По-добре щастлив, отколкото умен

Специалисти установили, че хората с по-висок от общите стандарти интелект са обречени на тъга и униние заради повсеместното неразбиране

Компанията Sleepthinker предлага гениите да се присъединят към болшинството с помощта на таблетка, наречена MinuslQ.

„Ще попитате защо го правим? Защото животът е много по-прост, весел и позитивен, отколкото си представяте. Причината за всички проблеми е критичното възприемане на заобикалящата ви обстановка от страна на вашия ум. Нашата таблетка завинаги ще намали вашия Ю с 10, 30 или 50 позиции в зависимост от степента на концентрация на активно вещество в една капсула“, обясняват новаторите.

При това създателите на таблетката-чудо не съветват да снижавате интелектуалното си ниво под 70 точки, иначе съществува риск да се превърнете в малоумници. „Не се притеснявайте, ще запазите способността си да връзвате връзките си или например да напишете прилична рап-композиция“, успокояват създателите на хапчето.

Те гарантират, че след приема на „лекарството животът веднага ще ви се стори по-весел. Дa карате пияни кола, ще бъде удоволствие, да скочите от покрива – радост! Ще изчезнат всички страхове, ненужните размисли и безпричинното безпокойство“, се казва в рекламата на Sleepthinker.

Препаратът има и странични ефекти: „Веднага ще започне да ви дразни всичко, което по-рано не ви е интересувало – хора от друга раса и сексуална ориентация, както и онези, които имат повече пари от вас, както и всички различни от вас хора“, гласи инструкцията към MinuslQ.

Засега хапчето не може да се купи – то е само концепция, но във, всеки момент продуктът може да се появи на пазара, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: