Press "Enter" to skip to content

Фън-шуй на дома за късмет

Привличането на успеха като положителна енергия, способна да донесе на всяко семейство късмет, здраве и богатство, е напълно по силите и във възможностите на практиката фън-шуй

фън шуй

Запомнете няколко прости правила

Направете входа към дома си приканващ, като го освободите от ненужни предмети така ще разчистите пътя на енергията на късмета.

Пред входа на жилището не трябва да има самотно дърво или стълб, който да разсича на две потока от позитивна енергия и да провокира възникването на негативна енергетика.

Вратата към тоалетната и банята, както и капакът на тоалетната чиния трябва да са затворени, за да не може енергията на успеха да напуска дома ви.

Планирайки разположението на жилището, трябва да предвидите към него да не сочат острите ъгли на съседни сгради. Разполагайки мебелите в помещението, се старайте острите ъгли да не са насочени към вашето работно място или към леглото ви.

Статуетки на един или няколко слона трябва да се намират до входната врата. С хобота си те привличат успеха в дома, носят щастие и защитават домашното огнище. А ако стоят на прозореца, привличат в семейството финансовия успех.

Статуетка на слон може да донесе късмет не само на възрастните, но и на децата, ако се намира в детската стая върху бюрото, а хоботът й трябва да сочи навътре към помещението. Така слонът ще подобрява работоспособността на вашето дете.

Leave a Reply

%d bloggers like this: