Press "Enter" to skip to content

Годината на Коня обещава сила и спокойствие за всички – продължение

Важно е да се вслушваме в интуицията си

 

китайска нова година

Конят е изключително свободолюбив, непокорен, непредсказуем, трудолюбив и това е описанието за предстоящата година. „Хората, които са трудолюбиви, упорити, планират нещата и се стремят да постигнат целите си, ще бъдат възнаградени. На тези, които са по-хаотични и мързеливи, няма да им се получат нещата. Конят ще подкрепя трудолюбивите хора“, казва астрологът. Да, но конят е сприхаво животно и не може да се разчита напълно на него. Затова е важно през следващата година да даваме максимума от себе си, но и да се вслушваме в своята интуиция. Не само да се заровим в работа и лични задачи, а да обръщаме внимание дали започнатото се получава или не. И когато усетим, че нещата не вървят по начина, по който трябва, да пуснем юздите конят да ни поведе. „Да се пуснем по течението“ в случая означава да се доверим на интуицията си. Не е лошо да довършваме начинанията си, но не и на всяка цена.

Родените под знака на коня имат всички шансове на света да се захванат с нещата, които искат точно сега и те да им се случат през следващия цикъл от 12 години. Конят ще ги подкрепи финансово. Те ще имат добро професионално израстване, да споменем пак – ако се трудят.

Звездите отварят врати за нова любов

2013 година бе под влияние на змията, която е пазител на семейното огнище. Змията е потайна и категорична, че хората трябва да си пазят семейството и да стоят в него. А конят, точно обратното, е свободолюбив и ще позволи повече флиртове и лекота в отношенията между мъжете и жените. Личните отношения няма да се взимат толкова на сериозно, драматично, защото конят позволява малко повече свобода в живота. И това се отнася за всяка сфера. Ако 2013-а бе успешна За сключване на бракове и раждане на деца, 2014-а е добра за започване на любовни връзки, за страстни връзки. Необвързаните ще имат изключително благоприятна година в любовен план.

А що се отнася до цветовете, които е добре да носим като дрехи и бижута, за да уважим коня, то това са светлосиньо, тъмносиньо, черно и зелено. В Русия има традиция на Нова година хората да са облечени в цветовете на предстоящата китайска година. Така се омилостивява коня. А за да ни подкрепя изцяло, е добре да поставим статуетка на това животно в дома си. И то ще ни пази.

Не би трябвало да има природни катаклизми

Земетресенията от последните години ще продължат, но няма да са разрушителни и с човешки жертви. „В политически план би ми се искало жена да е министър-председател, защото мъжкото его на лидерите от последните години натежа. Борбата е на его срещу его, а не за кауза. Женската енергия според мен по-успешно би балансирала нещата“, искрена е Оксана, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: