Press "Enter" to skip to content

За какво се използват пеещите тибетски купи?

Пеещите купи са направени от претопени камбани, които монаси скриват от китайците при окупацията на Тибет

купи Използвани са от векове за лечение, медитация и церемонии. С купите се прави терапия, която премахва стреса и помага на тялото да се справи с болката, особено в ставите. Този вид лечение се прилага и на онкоболни, за да потисне страничните ефекти от химиотерапията. Сеансът е около час.

„Звукът на купата връща съвършеното здраве, с което се раждаме, казва Нели Конуей. Сеанси 3-4 пъти месечно стимулират организма. Ефектът от звука се акумулира и тялото помни вибрацията. Може дори да се спи на пееща купа. Ако ми предстои тежък ден, си пускам запис на тибетски или кристални купи, направен в египетска пирамида от Стивън Халпърн.

Звуците резонират с мозъчните вълни

Няма нужда да се увреждате с наркотици, за да изпитате върхови преживявания, защото може да постигнете по-добър ефект с медитация и пеещи купи.“

Купата помага чрез звука при движение на чукчето и чрез вибрацията си. Има значение и състоянието на съзнанието, както и дали лекуваш себе си или друг. Отговорността е по-голяма, когато лекуваш друг, затова трябва да имаш чисти помисли. Лечителите използват мантри и проектират целебната им сила върху хората. С тях премахват негативните вибрации.

Leave a Reply

%d bloggers like this: