Press "Enter" to skip to content

Здраве от фън-шуй в 3 лесни правила – продължение

За някои необходими подробности от фън-шуй, които ще ви помогнат да сте здрави

Feng_shui2

ПРАВИЛО №1: ПОДКРЕПА

В кухнята се приветстват аксесоари в яркозелоно и червено. Това са цветове на Дървото и Огъня, които помагат за усвояването на храната и укрепват здравето. Но това не означава пъстрота -спазвайте баланс и хармония.

Добре е в кухнята да има две растения: бръшлян – женско, инско растение, и хлорофитум (проверено – вирее във всяка кухня!) – мъжко, символизиращо огъня и енергията ин. Те допълнително ще оформят енергетиката на пространството, ще усилят позитива и ще укрепят здравето ви.

ПРАВИЛО №2: ПУКНАТИНИ

Всяка пукнатина или драскотина по съдовете, в които се храните и пиете всеки ден, е удар по вашето здраве. Тук фън-шуй е безпощаден дори и към най-любимите прибори – мястото им е на боклука.

ПРАВИЛО №3: ЛЕКАРСТВА

Мнозина държат в кухненските шкафове аптечка. Не го правете! Лекарствата – дори обикновеният лейкопласт, имат своеобразна енергетика и специално предназначение. По-добре ги съхранявайте в специална кутия в банята, защото в кухнята ще влияят зле върху здравето ви. Изключения правят витаминните комплекси в ярки опаковки, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: