Press "Enter" to skip to content

Изгорете мъката и обидата – ритуал за добро приятелство

Ако предателството от страна на приятел е било умишлено, помислете дали дружбата между вас е искрена

приятел Може би не си струва да тъгувате за този човек. Запознайте се с други хора, потърсете нови приятели. Не се затваряйте в себе си и в никакъв случай не губете вяра в хората.

Ако все пак не можете да си намерите място от мъка, направете следното: вземете вещ, която ви е подарена от бившия приятел (приятелка), и я запалете. Когато пламъкът се разгори, кажете: „Иди си, мъка, от всеки косъм, от моя мозък, от очите, от ръцете, от устните ми, за да не шептят името му, умът ми да го забрави, сърцето ми да не страда, душата ми да не го помни. Както камъкът не тъгува за камък и Луната – за Слънцето, така и рабът Божий (вашето име) да не знае
раба Божий (неговото/ нейното име). Да помага Господ. Амин!“

Следният ритуал ще ви помогне завинаги да скъсате отношенията. Поставете на масата пред себе си близо една от друга вашата и неговата/нейната снимка. Вземете червена лента и я вържете (по средата) на възел, като си представяте как завързвате своите обиди и страдания. Поставете лентата между снимките и ги оставете за известно време. След това разрежете възела по средата, като по този начин разсечете всичко лошо, което ви е свързвало с този човек. Скоро ще почувствате, че старите обиди изчезват, тъжните мисли напускат живота ви, а негативното минало губи власт над вас.

Leave a Reply

%d bloggers like this: