Press "Enter" to skip to content

Източната медицина препоръчва да се погрижите за черния дроб през есенния сезон

Според фън-шуй с есента най-тясно е свързан черният дроб и именно за него трябва да подберете менюто си

Китайските медици смятат, че ако във всяко време от годината се поддържа определен орган, можем да се избавим от много здравословни проблеми. Затова през есента не трябва да се яде люта и мазна храна – отдайте предпочитание на постните блюда, кашите и зеленчуковите супи. За успех и добро настроение.

Ако искате не само да сте здрави, но и да успеете в делата, да създадете около себе си положителна енергетика, да подобрите вашата ци, включете в есенното си меню ябълки: само няколко ябълки веднъж седмично ще увеличат многократно шансовете ви за успех.

За да привлечете успеха и да усилите работоспособността си, използвайте съчетанието на червено говеждо и червено вино – то ще ви подари сили, ще ви направи по-устойчиви и активни. Разбира се, това не означава, че трябва да изядете половин крава и да погълнете едно буре вино. Всичко е добре, когато е с мярка. А и виното може да се използва не в чист вид, а като съставка при приготвянето на месото.

Древното учение фън-шуй е на повече от 5000 години и принципите му работят успешно не само в неговата историческа родина Китай, но и в други страни по света. Затова в конкретния случай чуждият опит е полезен. Вслушайте се в съветите на фън-шуй и тогава есента ще ви донесе здраве, радост и процъфтяване!

Leave a Reply

%d bloggers like this: