Press "Enter" to skip to content

Има ли връзка между аурата и психофизиологическото състояние на човека?

Неотдавна списание „SA Scientific Journal“ публикувало интересно съобщение за сензационно откритие на група учени от Университета в Кейптаун, отнасящо се до управление на човешкото съзнание от страна на астрални същности

 

аура

Данните били потвърдени чрез изследване на аурата, а резултатите – засекретени…

Методът на съпрузите Кирлиан, позволяващ да се получат снимки на аурата – полето, което обвива биологическия обект, е добре известен. Освен това има множество сериозни работи, които потвърждават динамичната взаимовръзка на това поле с психофизиологическото състояние на човека.

Учени от Университета в Кейптаун, ЮАР, начело с доктора по философия Нгунг Тобаго, направили пробив в разбирането на значението на тези полета за човека. Проведените експериментални изследвания позволили да се направи откритие, което е сензация за световната общественост. В резултат на тези изследвания била доказана непосредствената връзка на астралните същности с човека.

Изследователите на паранормални явления неведнъж са се опитвали да зафиксират привидения, полтъргайст и други т.нар. астрални същности на фотолента. Независимо че някои от опитите са доста успешни, официалната наука продължава да подлага на съмнение реалността на тези снимки. В резултат на прилагането на усъвършенстван метод на Кирлиан екипът от Университета в Кейптаун получил не само ясна фиксация на астралните обекти, но и били изследвани техните динамични характеристика – като спектър на излъчване и съставящите ги полета. В резултат били получени снимки, които позволяват да се види как става „проникването“ им в аурата на човека. С цел осигуряването на чистотата на експеримента и за да не
предизвикат подозрения, снимките се правели в лаборатория.

Било установено, че астралните полета имат променлива интензивност. Специалистите зафиксирали етапите на „проникване“ на астралните същности в аурата на човека. В началото то става чрез синхронизация на вътрешните ритми на астрала с ритмите на „жертвата“, в резултат на което астралът получава достъп до аурата на „жертвата“. След като астралът проникне в „жертвата“, под негово въздействие настъпва пренастройка на вътрешните й ритми. В резултат на комплексни изследвания, проведени съвместно с психолози и психоаналитици, е показана ясната взаимовръзка между тези флуктуации и психофизиологическата реакция на хората, участващи в експериментите.

Независимо че голяма част от резултатите от изследванията е била засекретена, информацията, получена на ранните етап и, дава възможност да се направят определени изводи, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: