Press "Enter" to skip to content

Какво да промените в спалнята за повече страст

Махнете от зоната на любовта всичко, което отклонява вниманието в друга посока -тренажор, компютър, телевизор, документи

спалня Предмети с остри ъгли и ръбове също нямат място там. Те държат човека нащрек. Преместете и саксията с кактуса в друга стая.

Не дръжте в спалнята разхвърляни вещи, дрехи, детски играчки.

Какво да се добави

Най-напред разчистете спалнята и осигурете повече пространство за любовната енергия. Това важи и за гардероба, шкафа с дрехи и тоалетката. Ненужните вещи пречат на енергиите да циркулират около вас. Добре е да поставите в зоната на любовта по два броя вещи – 2 свещи, 2 шкафчета, снимка с двама души, 2 вази, 2 стола. Предметите да са заоблени. Те символизират извивките на тялото. Сложете ги по-близо до леглото си.

Ако имате партньор, но искате да подобрите половия си живот, пак на помощ идва фън шуй. Ако не достига страст, добавете предмети с червен цвят – символ на любовта. Заменете белите чаршафи с червени, розови или в прасковено. Може цялата спалня да е в тези нюанси.

Бъдете внимателни е цветята в стаята, където спите и правите секс. Не бива да са много, тъй като се свързват с полигамията. Същото важи и за картини, изобразяващи цветя. Преместете ги в друга стая.

Внимателно и с огледалото, ако отразява леглото. То е магически предмет, отразява негативната енергия и я усилва. Същото прави и екранът на телевизора. Махнете всички огледала и отразяващи повърхности от спалнята.

Леглото да е едно. В отделни кревати двойката символически се разделя. По-добре е мъжът и жената да спят в различни стаи, отколкото на два кревата в една стая.

На ложето да има табла – тя символизира защита на чувствата. Тя трябва да е полукръгла или овална. Триъгълната табла ще усили страстта, сексът ще е бурен, но сънят ще е неспокоен. Възможно е да се зароди и ревност.

Ако интимният живот е наред, но въпреки това между двамата зее пропаст, наблегнете на жълтия цвят в спалнята. Той е символ на доброто общуване. И все пак правилата на фън шуй не са всесилни. Ако възникнат проблеми, седнете заедно с партньора си и ги обсъдете.

Leave a Reply

%d bloggers like this: