Press "Enter" to skip to content

Китайски техники за привличане на късмет през Новата година

Направете тези три неща, ако искате да привлечете късмета и през Новата година

нова година
Украсете елхата, но не само с топки и играчки, а и с бонбони. Тази традиция води началото си от стари времена и се смята, че тя може да ви донесе късмет. След празника бонбоните трябва да се раздадат на децата, а един изяжте сами. Така цялата година ще е ви мине по… шоколад.

Насипете в саксия с цвете малко ориз. Зрънцата трябва да останат в саксията цяла година, а колкото по-добре се грижите за цветето, толкова по-добър резултат ще получите. Смята се, че ако то цъфне, това ще ви донесе пари, ако ли не – ще се лишите от успех във финансовата сфера през следващата година.

За да привлечете богатството, няколко дни преди Нова година си купете нова метла. Поставете я в някой ъгъл с дръжката надолу и я завържете с красива лента. Изберете цвета според желанията си: синият ще ви помогне да си намерите работа, червеният ще ви донесе печалба, а белият ще спомогне да си върнете дълговете. През февруари свалете лентата и използвайте метлата за почистване през цялата година – тя ще се превърне за вас в истински талисман и помощник…

Leave a Reply

%d bloggers like this: