Press "Enter" to skip to content

Кои афродизиаци препоръчват източните лечители?

От незапомнени времена лакрицата се използва от китайците за лечение ца различни болести

afrodiziak
Но този продукт, който впрочем е 50 пъти по-сладък от захарта, има и други качества. Лакрицата събужда чувствеността, като при жените действа особено възбуждащо.

Този непретенциозен зеленчук има мощно любовно действие. Качествата си на афродизиак дължи на веществото андростерон – хормон, който се отделя с мъжката пот и влияе възбуждащо на жените.

Индийско орехче

Отново китайците са открили, че тази подправка въздейства на потентността. Но не бива да се прекалява, тъй като в големи количества индийското орехче има халюциногенно действие.

Банани

Те също се смятат за силен афродизиак, отново не единствено заради формата. В бананите има много калий и витамини от групата В, които отговарят за усилване на сексуалността и оргазма. Съдържат още бромелин, който укрепва мъжкото либидо.

Антиафродизиаци

Ако искате сексуалността ви да е на високо ниво, е необходимо да се въздържате от храните, които блокират телесните наслади. Забравете за тежките сладкиши, мазната и пържена храна, алкохола в големи количества. Тези продукти водят до намален приток на кръв към половите органи. Особено опасна е пържената храна за мъжете, тъй като води до натрупване на трансмазнини и понижава нивото на тестостерон. Опитайте се да консумирате колкото се може по-малко полуфабрикати, избягвайте големите количества сол и захар.

Leave a Reply

%d bloggers like this: