Press "Enter" to skip to content

Лековитата енергия на рейки

Все по-често чуваме за рейки

рейки

На японски рейки означава универсална жизнена енергия. Това е система за лечение и самоусъвършенстване, която става все по-популярна. Според тези, които я практикуват, причината е, че е лесна за усвояване и най-вече, че резултатите от нея са бързи и уникални.

С рейки не се занимават единствено лечители, а всякакви хора – майки, които искат да поддържат здравето на децата си, болни, които церят сами себе си, работохолици, които черпят нови сили, или просто такива, които се стремят към по-хармоничен и здравословен живот. Смята се, че лечение чрез полагане на длани се е използвало още в най-дълбока древност от не един народ. Някои дори твърдят, че рейки ни е изначално заложена и всеки от нас може да бъде лечител.

Дали това е вярно, е въпрос на гледна точна, но е факт, че винаги, когато ни боли някъде, ние инстинктивно слагаме ръка върху мястото и често това помага болката да отшуми.

Практикуващите рейки го обясняват именно с тази универсална жизнена енергия, която е навсякъде около нас и ние интуитивно я използваме. Те разкриват, че рейки помага както при физически, така и при психични проблеми. Те дори не наричат рейки мистична система, а просто начин организмът ни да се саморегулира и самовъзстановява, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: