Press "Enter" to skip to content

Масаж в горната част на гръбнака прави чудеса

Всеки може да се качи на по-високо духовно ниво от това, на което е Сатджит е на мнение, че всички ние вибрираме на различна честота

масаж гръж Тези, които вземат наркотици и пият алкохол, са настроени на ниски честоти и случките и хората около тях трептят на същите. Колкото човек е по-осъзнат, добродетелен и се храни с по-чиста храна от природата, на толкова по-висока честота е той и привлича подобни хора и събития. Учителят обяснява, че нерядко причина за разделите между партньорите е разминаване в нивата, на които вибрират двамата, защото с годините единият се качва на по-високо ниво, а другият изостава. „В нашето общество днес има дисбаланс и желание за надмощие. Мъжете не искат жените да управляват, защото когато жена е на върха, тя мисли за добруването на всички, мисли от сърце за разлика от мъжете. Ако жените в България се събудят за духовен живот, и положението в страната ще се подобри“, убеден е Сатджит.

Отделете две минути

Курсът има и практична част, от която може да се възползва всеки. Това е овладяване на древната индийска лечебна практика чампи. С ежедневен сутрешен масаж на врата, раменете, главата и гръбнака (до нивото на сутиена) се освобождава напрежението в гърба и във важните сервикални нерви. Тялото се тонизира, по-добре се усеща връзката с енергийните центрове, оттам с интуицията и осъзнатостта на ситуациите, в които попадаме през деня. Масажът подобрява имунитета, помага при безсъние и безпокойство, потиснатост и депресия, главоболие и мигрена, болки във врата, повишава концентрацията, намалява симптомите на синузит. Сатджит е убеден, че дори две минутен сутрешен масаж чрез разтъркване на раменете и гърба с длан ще помогне на всеки да има по-здрав и добър живот, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: