Press "Enter" to skip to content

Масаж в горната част на гръбнака прави чудеса

Още известният гръцки лекар Хипократ осъзнава значението на гръбнака и казва: „Опознай гръбнака, тъй като там се крият причините за много болести.“

гръб масаж Да обърне внимание на гръбнака, е дошъл у нас известният лечител и духовен учител Сатджит Аден. Той проведе курс по енергетично изравняване на гръбнака и лечебен масаж за по-добро здраве, подмладяване и духовно израстване. Аден провежда и лечебни сесии като рефлексолог.

Сребърна връв свързва тялото и душата В първата част на курса Сатджит Аден обръща внимание на един невидим факт – сребърната корда, която според него има всеки човек. Тя свързва физическото тяло с астралното. По нея преминава информацията от Вселената и от нашия Създател към душите ни. За сребърната корда е писано във всички древни книги като Библията и Корана. Хора, които са били в клинична смърт, също разказват как по време на катастрофата са видели, че излизат от тялото си, но имат връзка с него, която е като сребърна нишка. Един от най-големите учени Едгар Кейси, който пише за акашовите записи, разказва и за интересно преживяване, по време на което срещнал ангела на смъртта. И той, вместо страшен и грозен, с качулка и коса в ръка, бил много красив. Ангелът му обяснил, че когато на човек му дойде времето за връщане „у дома“, той реже с косата сребърната корда и връзката между съзнанието и тялото се прекъсва. „Както бебето е свързано с майката чрез пъпна връв и получава храна, за да расте, така сребърната корда ни помага да растем духовно. Причината да направя курса е да разберем откъде идват нашето съзнание и мъдрост“, обяснява учителят, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: