Press "Enter" to skip to content

Мастър Дънфи: Редовната медитация кара мозъка да работи по-добре

Мастър Дънфи е основател на енергийния метод и на философията „чи аура балансиране“, използвани за лечение и себереализация

медитация

Той лекува и преподава в САЩ, Дания, Австрия, Гърция, Турция. През 2006 помогна на много хора у нас да се освободят от емоционални травми и вкоренени негативни емоции.

Мастър Дънфи, каква е енергията, с която помагате на хората?

Благодарение на дългогодишните тренировки по таекуон-до, на дисциплината и медитацията увеличих енергията чи в тялото си, както и аурата си и мога да ги използвам, за да помагам на другите.

Как медитацията може да ни помогне да сме по-креативни?

С редовни медитации мозъкът ни може да работи в режим на алфа вълни, които обикновено генерира, когато сме в състояние на релаксация – преди заспиване или сутрин при събуждане. Тогава творим и се раждат гениалните идеи. Благодарение на медитацията хората могат да се научат да минават на още по-дълбоки нива като тета и делта, да разширят съзнанието си и да получават много повече информация от Вселената, както са правили гении като Леонардо да Винчи и Анщайн. Повечето хора са в делта, когато спят, а аз мога да ги науча да са там и в съзнание, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: