Press "Enter" to skip to content

Рецепта за изчистване и подобряване обмяната на веществата

С тази рецепта атеросклеротичните плаки от съдовете изчезват постепенно

рецепта изчистване Кръвоносните съдове стават гъвкави и еластични. Кръвоснабдяването в целия организъм се възстановява, лимфодренажът също. Тези капки действат много добре на цялата сърдечносъдова система, намаляват високото кръвно налягане, регулират сърдечния ритъм. Подобряват състоянието на болни от диабет и на хора с бъбречни проблеми. Повлияват добре неразположения като световъртеж, нестабилна походка, шум в ушите, безсъние. Регулират имунната система.

В рецептата се включват по 100-120 г чесън (има противовъзпалително и противомикробно действие), лайка (има противовъзпалително действие), жълт кантарион (успокоява нервната система, има антимикробно, противовъзпалително действие), листа от диви ягоди (съдържат витамин С, помагат при сърдечни, храносмилателни, чернодробни проблеми и висока кръвна захар), пъпки от бреза (лекуват чернодробни заболявания, следродилна треска, остри ревматични състояния, възпаления, язвени процеси), безсмъртниче (помага при пясък и камъни в жлъчката, при възпаления в бъбреците, уринарни смущения). Всички билки и чесънът се накисват в 600 мл домашна ракия или спирт от 60 градуса и се затварят в буркан. Сместа се разклаща всеки ден от общо 10 и се съхранява на тъмно и хладно място. След това течността се прецежда през марля, като билките се изцеждат добре и се получава билкова тинктура. Капките се съхраняват в хладилник, докато се изпият.

Начин на приемане на капките

През първия ден се пие 1 капка от тинктурата в малко вода 15 мин преди закуска, на обяд се вземат 2 капки и на вечеря 3. Капките постепенно се увеличават с една на прием, като на 5-ия ден вечерта се приемат 15, след това намаляват с по една до 10-ия ден вечерта, когато се пие само 1. От 11-ия ден се вземат по 15 капки 3 пъти на ден до свършване на количеството. И настъпва сериозно прочистване и оздравяване на целия организъм. А и леко се отслабва. Добре е този лечебен курс да се прави 2 пъти в годината.

Leave a Reply

%d bloggers like this: