Press "Enter" to skip to content

Ритуал за привличане на Синята птица на щастието

Преди провеждането на ритуала за привличане на лично щастие и късмет трябва да знаете в кой знак от зодиака на вашия рожден хороскоп се намира Юпитер

синя птица Като знаете разположението му в своята натална карта, можете да се сдобиете с подходящ за вас минерал. Той ще ви помогне да отворите канала за нужните ви енергии.

Така например, ако Юпитер се намира в Овен, ваш минерал-помощник ще бъде розовият кварц-силен талисман, осигуряващ на своя собственик необходими за развитието социални връзки. А с Юпитер в Близнаци ще ви помага камъкът ахат, пропускащ през себе си енергията на процъфтяването, и т.н.

За съжаление, без консултация с астролог няма да се справите. Само специалист може правилно да състави хороскопа и да определи вашия талисман. Но не се разстройвайте предварително. Отложете за известно време посещението при астролога. Ще ви покажем как да зареждате с юпитерианска енергия камъка, който е подходящ за всички зодиакални знаци. Това е аметистът.

Ще попитате защо да го зареждаме? А как иначе? Нали когато си купувате телефон в магазина, макар че е нов, красив и в кутийка, той все пак изисква зареждане. 1/1 минералът не е изключение.

След като се обучите на примера с аметиста, ще можете да проведете този ритуал и със своя персонален талисман.

Запомнете, денят на Юпитер е четвъртък, затова само в този ден можете да зареждате камъка. Първото, което трябва да знаете, е в каква фаза се намира Луната: растяща или намаляваща. Необходима ви е растяща Луна, затова отворете лунния календар и вижте какъв лунен ден е четвъртък. Ако е от 1 до 15 лунен ден, значи е нарастваща Луна, с едно изключение: не бива да зареждате камъка в 9 и 15 лунен ден. В останалите може.

След това вижте в колко часа започва изгревът на слънцето. Нужен ви е първият час от началото на изгрева. Изключва се напълно периодът от 21 май до 21 юни – в това време не бива да се провежда този ритуал. И така, Слънцето изгрява. Седнете до масата и запалете 9 свещи. До тях сложете китка чубрица (може да я купите в аптеката). Стиснете аметиста в дланта си и произнесете:

„Духове на водата и въздуха, призовавам ви, заклинам ви, осветете този камък, за да стане мой талисман, да донесе в живота ми покровителството на хората на властта, да ми помогне да постигна успех в кариерата, да ми подари късмет във всяко дело, да ме надари с мъдрост, да ме защити от всяко зло и нечиста сила. Да бъде!“

Можете да произнесете заклинанието и със свои думи. След това запалете чубрицата и подръжте талисмана над дима. Оставете го между деветте Горящи свещи да полежи до края на часа на изгрева. Готово! Вие сте щастлив притежател на Синята птица. Уловете я, очакват ви велики дела. Главното е да са по силите ви.

И когато следващия път детето попита: „Какво е щастието?“, му кажете: „Главното, което трябва да знаеш, е, че щастието – това е Синята птица и тя е в ръцете ти! Ти не я виждаш, можеш само да я почувстваш. Човек САМ избира – да бъде щастлив или не. Който не иска да бъде щастлив, пуска щастието от ръцете си. Но е много трудно да го улови отново, когато ръцете му са отпуснати и не са вдигнати към небето. Затова, дете, дръж здраво Синята птица и когато пораснеш, не я изпускай. Само онзи, чиито очи са устремени към небето, може да бъде щастлив“

Leave a Reply

%d bloggers like this: