Press "Enter" to skip to content

Фън шуй за дамската чанта

Често използваме това китайско учение при подредбата на дома си, но истината е, че фън шуй може да се използва при избора на облекло, бижута и дори дамска чанта

червена чанта

Представяме ви съветите на специалистката Лилиан Ту, свързани с дамската чанта.

Тя е много важен аксесоар не само защото трябва да си подхожда цветово на обувките и дрехите ни, а защото е символ едновременно на професионалното ни развитие и на женствеността ни.

Чанта, която е изтрита и леко поскъсана, не само не е красива, но е и неблагоприятна според фън шуй. С нея ще привличате неуспех и проблеми, ще се чувствате стари и потиснати. А чанта, която е добре поддържана, чиста и спретната, ще ви донесе късмет и положителна енергия.

Много важно е и дали вътре властва ред или хаос. Хаосътв дамската чанта е хаос не само в професионален, но и 6 личен план. Редовно прочиствайте чантата си от всякакви стари бележки, билети и козметика – така ще се отървете и от стари грижи, недоизяснени отношения и подсъзнателни проблеми.

Монети за кариера, розово сърце за любов

Винаги в чантата ви трябва да присъстват три задължителни предмета. Първото е червен скъп портфейл от естествена кожа. Това според фън шуй гарантира големи успехи в кариерата и много парични средства. Второто задължително е специалният символ китайски монети, Завързани с червена връв. Такива се продават във всеки фън шуй магазин. Те са символ на изобилие и богатство. А ако целта ви е да привлечете не толкова успех в кариерата, а в личния живот, носете в чантата си сърце от розоб кварц. Вярва се, че този талисман е мощен начин за привличане на любов и хармония. Той се свързва и със спокойствието и концентрацията.

Един от най-често използваните символи във фън шуй е т.нар. мистичен възел. Той е комбинация от символа на вечността, повторен шест пъти. Свързва се с късмет, стабилност и сигурност и се смята, че предпазва от беди и нещастия. Вярва се, че ако поставите такъв на чантата си, това ще ви спаси от крадци, пише списание „За жената“

Leave a Reply

%d bloggers like this: