Press "Enter" to skip to content

Котката – универсален лечител

Котката мърка. Това внася успокоение, уют и хармония в дома. Но мъркането е и лечебно. Как го прави котката?

Pets 10 И куче е хубаво да има у дома, защото то усилва положителната енергия. Котката обаче умее и да отнема отрицателната. На много жени се е случвало да отидат с главоболие у съседката и след 5-минутно галене на котката й да им мине. Тя най-вероятно е нормализирала кръвното им. Накарала е кръвоносните им съдове да се стеснят или разширят в зависимост от това ниско или високо им е било кръвното. За да лекува обаче, котката трябва да бъде обичана и разбирана, а също да й е спокойно. Ако в дома има караници, негативната енергия й идва в повече, тя може да заболее и дори да умре.

Докато човек гледа да отблъсне отрицателната енергия, котката търси откъде да я получи. Лежи на работещи телевизори, перални и компютри именно защото излъчват отрицателни електромагнитни колебания. Затова усеща болното място на човека и ляга на него. Като снеме „лошата“ енергия и се зареди, става оттам. Експериментални лечения с котки са правени много. Оказва се, че те помагат повече, отколкото лечение с нискочестотен ток.

Когато котката се движи, триенето на косъмчетата в козината й създава електрическо поле с нискочестотен ток. Като лежи върху болно място, убива микробите и подобрява кръвоснабдяването. А и затопля мястото.

Като мърка, котката приспива децата, а възрастните се успокояват. Мъркането е с честота 22-44 херца, която ускорява процеса на клетъчна регенерация на тъканите и костите при човека. С мъркане котката се самолекува при травма.

Деца, израснали с кучета и котки, по-рядко страдат от астма и имат високо ниво на алергени в организма. Под влиянието им се образуват повече антитела и рискът от астма намалява. Стари хора, които имат куче или котка, ходят на лекар 21 % по-рядко от тези, които нямат.

Leave a Reply

%d bloggers like this: