Press "Enter" to skip to content

Аурата – можете ли да промените цвета й?

У духовно развития човек аурата е светла и сияеща като изгрева на слънцето

Когато се чувстваме щастливи и уравновесени, аурата ни съдържа всички цветове на дъгата, а чистота и формата са в равновесие. Ако човек се чувства физически и психически зле, в аурата се появяват „дупки“ и цветовете потъмняват…

С помощта терапевти цвета аурата може да се изчисти и уравновеси. Цветовите терапевти използват в работата си различни цветове на облеклото, препоръчвайки на пациентите си даден цветови фон на заобикалящата обстановка, който е намалял или напълно е изчезнал в аурата им.

Така например срамежливият човек може да използва червеното за създаване на представа за себе си като за
силна и смела личност. Червеното „казва“: „Аз зная какво искам!“. В него се усеща и агресия, тъй като някои хора се дразнят от него. Затова червеното не е подходящо, когато отивате на интервю за работа.

Черното е липса на цвят. То не одобрява, не вдъхновява и не лекува. Този цвят е като изолираща стена, която не позволява на нищо да проникне през нея. Той привлича и поема в себе си отрицателното. Ако го използвате умишлено, за да се изолирате от околните, ще ви свърши работа.

Жълтият е весел, доброжелателен, приканващ – противоположен на черния. Представлява жизнерадостност, разум. Прекрасно подхожда на работна обстановка, на библиотека, на места за творческа работа, в които хората се чувстват уютно и
спокойно, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: