Press "Enter" to skip to content

Какво означава цвета на дамската чанта според фън-шуй?

Червена – за властни и амбициозни жени. Това е идеалният цвят, ако работата ви е свързана с продажби и когато имате нужда от самочувствие и увереност

цветове

Енергията на този цвят обаче е много силна и може да донесе напрежение и стрес, ако сте по-спокойна личност. За да смекчите силния ефект, изберете чанта със зелени елементи. Зеленото и червеното са най-подходящата комбинация, ако искате да призовете признание и популярност.

Жълта-това е императорският цвят, такава чанта неизменно ще ви тласка към върховете. В комбинация с бяло тя символизира злато и е ясен знак, че искате да привлечете богатство. Тази комбинация е прекалено силна и при някои хора има негативен ефект – изцежда енергията, вместо да зарежда.

Бяла – за шефките. Този цвят ще ви помогне да се налагате и да блеснете. Той е за амбициозни и дори властни жени. Придава сили на онези, които искат да се издигнат до ръководна длъжност.

Пурпурна – много мощен начин за привличане на енергия особено в кариерата, пурпурна чанта със сребърни елементи е идеална за вас. Думите сребърно и пурпурно на китайски диалект звучат като „нган чии“, което означава пари.

Зелена – това не е цветът за чанта за делова дама, но е точният, ако искате спокойствие и хармония у дома. Зеленото помага и на тези, които се чувстват прекалено уморени или отегчени в работата си.

Синята – много подходяща за едни личности и много неблагоприятна за други. От една страна, синьото се свърза със скрити заложби и е хубаво да се носи, когато имаме нужда от изострена интуиция, шесто чувство и търсим някакъв отговор, който ни убягва. Но, от друга страна, това е цветът на водата и в чисто финансов план се свърза с нестабилност и потънали средства.

Черна – свързва се с амбиция и праволинейност. Но ако има зелени елементи, то тя е мощен начин за привличане на успех, защото е символ на растеж и просперитет. Комбинацията черно и бяло пък се смята за най-чистата за привличане на хармония – неслучайно знакът на ин и ян е комбинация от бяло и черно, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: