Press "Enter" to skip to content

Примирието с кармата може да промени живота ви

Kармата преследва човека по време на многобройните му въплъщения, докато той не изживее сложната ситуация правилно

karma 2 И ето че веднъж човекът, уморен от трудностите на живота, решава да отиде при маг, който да му обясни всичко, да облекчи кармата му или да снеме кармичното проклятие за един сеанс. Възможно ли е, преодолявайки времето и пространството, да се попадне пет века назад в миналото и да се накара човекът от миналото да не извършва пагубни постъпки? Не и още веднъж – не!

Никой маг не може да ви помогне. Единствено самите вие!

Напълно естествено възниква въпросът: ако човекът е бил принуден да убива (защото, ако не убие той, ще убият него), да краде (иначе семейството му ще загине от глад), да клевети и т.н., но след това се е разкаял, какво ще стане с кармата му? И може ли тя да бъде подобрена?

Да допуснем, че сте тормозили семейството на конкурент, а след това сте се разкаяли, построили сте болница за бедни и се грижите за децата на съперника. Проблемът е защо сте се разкаяли. Ако разкаянието ви е било породено единствено от страха от наказание свише, то няма да играе роля за бъдещото ви въплъщение, защото в този случай личността не се е развила духовно. Но ако искрено сте се разкаяли, то формираната от вашата неблаговидна постъпка карма ще е значително по-лека.

А в заключение изводът е: не достигайте до греха, не извършвайте лоши постъпки – тогава няма да се налага да се разкайвате и да страдате. Нито в този, нито в следващия живот

Трудно е да разберем защо имаме една или друга съдба. Но това не означава, че трябва да се отчайваме и да живеем, следвайки своята зряла карма. Ние не сме роботи, действащи по зададена програма. Работете над себе си и в новото ви въплъщение ще ви провърви повече.

А ако не вярвате, че можете да промените нещо, погледнете дланите си: на лявата е животът, който трябва да изживеете, на дясната – този, който ще живеете в действителност. Често те не си приличат, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: