Press "Enter" to skip to content

Улови дракона! Китайските дракони-талисмани и тяхното значение – продължение

Сребърен дракон с рубин (или друг камък с червен цвят) – във вид на медальон или обеци – защитава интересите на бъдещите майки

дракон китайски

Този чедолюбив талисман ще направи възможното и невъзможното бременността на неговата подопечна да протече нормално, раждането да е леко, а детето да се роди навреме – здраво и красиво.

Императорски дракон от сребро е дамски талисман. Само че мързеливите и празнодумците го дразнят, той обича само онези, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Именно на тези Пепеляшки помага той. Благодарение на неговата подкрепа жените успяват на всички фронтове -постигат успехи в службата, грижат се за съпруга и децата и при това изглеждат прекрасно.

Двуглав дракон е символ на вечност и сила и е гарант за безопасност – вашата, на вашия дом и на вашите близки. Носете златен медальон във вид на двуглав дракон и ще сте надеждно защитени от всички страни. Талисманът ще ви предпази от беди и неприятности, от погрешна стъпка и от недоброжелатели и подводни камъни.

Дракон, гравиран върху златен медальон, ще служи вярно на стопанина си, като го спасява от ударите на съдбата и го защитава от хорското зло. Талисманът ще всели в своя господар вяра в собствените мусили, ще укрепи духа и силата на волята му и ще му помогне да победи враговете си – както вътрешни, така и външни, пише вестник „Феномен“

Leave a Reply

%d bloggers like this: