Press "Enter" to skip to content

Чудеса за всеки ден: научете се да виждате аурата

Можете да опитате да развиете у себе си поне една необичайна способност – например способността за ясновидство

 

karma-yoga

Познавачи твърдят, че за целта е достатъчна само чаша с чиста вода. Поставете я на бяла покривка и съсредоточено гледайте в центъра на повърхността на водата, без да мигате в течение на 10 минути. Упражнението трябва да се изпълнява два пъти на ден няколко седмици поред. И в един момент ясно ще започнат да се появяват образи, лица и събития.

Може да се развие и способност да виждате аурата на предмети и хора. За целта трябва втренчено да се вглеждате в своите… клепачи. Отпуснете се, затворете очи, частично освободете съзнанието (влезте в транс) и усилено се вглеждайте напред, като внимателно разглеждате и най-тънките рисунъци на „екрана“ на клепачите си в течение на 10 минути. Трябва да се упражнявате само сутрин веднага след събуждане или преди сън. Казват, че след девет дни такива занимания можете да преминете… към следващото упражнение.

Трябва да се вглеждате в полумрака в контура на някакъв малък предмет, намиращ се в стаята. След няколко тренировки щастливците започват да виждат аурата около предмета, към който е устремен погледът, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: