Press "Enter" to skip to content

Лунен душ пречиства тялото и осветява душата

В делниците, когато сме затрупани с работа и домашни дела, нямаме време да обръщаме внимание на луната

луна енергия

Луната е покровителка на жените. Във фън-шуй стихията на жените е водата и привличането на Луната, предизвикващо приливите и отливите, има власт над тях по същия начин както над моретата и океаните.

Класическият женски хормонален цикъл продължава 28 дни -толкова, колкото трае и лунният месец. И нашето настроение също понякога зависи от Бледоликата: на растяща Луна сме замислени и сериозни, по пълнолуние – изпълнени с енергия, романтични, загадъчни и сънуваме пророчески сънища, на намаляваща – дейни и активни.

Според мистиците лунната светлина е благотворна за здравето на дамите. Смята се, че тя лекува женски болести, обостря интуицията и ни прави привлекателни за противоположния пол. Лятото е единственият сезон, когато можем, без да рискуваме да се простудим, да изпитаме фантастичното й влияние. Затова практикувайте вземането на лунен душ.

В топла ясна нощ по пълнолуние излезте в минимално облекло на брега на морето, на балкона или пред широко отворения прозорец под лунните лъчи. Представете си как перленото им сияние ви пронизва – вие ставате ефирна и чиста, блестяща като планински кристал, всичките ви проблеми се разтапят под лунната светлина и отлитат като дим. Усетете леката й топлина като полъх върху кожата си.

За да оказва благотворното си въздействие Луната върху вас, е достатъчен само 10-минутен „сеанс“, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: