Press "Enter" to skip to content

За да има винаги пари в къщата: къде всъщност трябва да се намира тоалетната

Според философията на Фън Шуй много фактори влияят върху сферата на финансите в нашия живот, включително местоположението на тоалетната

Ако канализацията е положена по време на строителството, става почти невъзможно преместването на тоалетната на друго място в апартамента. Можете обаче да подобрите ситуацията и да неутрализирате негативното въздействие с помощта на други фън шуй техники.

Какво е влиянието на енергиите според местоположението на тоалетната по фън шуй

Често, след прочитане на няколко статии на тема фън шуй, на хората им изглежда, че лесно могат да вземат предвид всички нюанси на философията при изграждането на своя дом. На практика обаче изборът е ограничен поради различни причини, например заради характеристиките на дома (ако е апартамент или не е строен по индивидуален план), както и заради финансовата страна на проблема.

Винаги обаче можете да се адаптирате към обстоятелствата и да приложите, ако не всички, то много от правилата на тази философия, включително и по отношение на тоалетната. Енергиите на сектора на местоположението на тоалетната по фън шуй влияят на:

• здравето на всички членове на семейството;

• върху доходите на семейството;

• върху физическото и психологическо състояние на мъжете в къщата.

Домът може да е добре обзаведен, местоположението на входа и всички основни предмети да са на правилното място, но ако тоалетната е на неблагоприятно разположена, членовете на семейството може често да изпадат в депресия, да губят пари внезапно и да имат нестабилни връзки.

Следователно, познаването на фън шуй за правилното местоположение на тоалетната във вашия дом може да ви помогне да разберете причините за събитията и да обърнете ситуацията в положителна посока.

Можете ли да загубите пари заради разположението на тоалетната?

Процесът на източване на водата сам по себе си не е неблагоприятен фактор. Освен това в съвременните тоалетни чинии и вани няма „изход за течности“ в концепцията от класическата система на фън шуй – санхе (което означава бани от различен тип, по-често срещани в Югоизточна Азия).

А самият смисъл на философията е много по-дълбок от препоръките да държите капака на тоалетната затворен, за да не изчезнат парите заедно с водата.

Когато къщата е разположена класически – с планина отзад и обърната на изток фасада, имаща „прегръдки“ отляво и отдясно – тя „гледа“ към „изливащата се вода“. Тази посока е благоприятна. Ако обаче изходящата вода е разположена в обратна посока, парите напускат doma.

Ша миризма

Неблагоприятните ефекти върху финансите също са свързани с неприятните миризми, които във Фън Шуй се наричат ​​„Ша на миризма“.

В Китай повечето тоалетни са толкова ужасяващи, че може да влезете в тях само с противогаз и гащеризон, които след това ще трябва да бъдат дезинфекцирани, преди да бъдат премахнати – точно като във филми за мегавируси.

В по-елитните заведения с модерен европейски интериор обаче в тоалетните можете да се почувствате като в будоара на кралицата или в елитен СПА салон – има изящни дизайни и царят приятни аромати на цитруси, лавандула или пачули

За да защитите енергията на тоалетната от „Ша миризмите“ – препоръчително е да поддържате постоянна чистота и внимателно да се грижите миризмата на канализацията да не проникне в къщата.

Това ще запази мира и спокойствието във вашия дом. Редът и чистотата в тоалетната може да са огледало на чистата и подредена душа. Затова обърнете повече внимание на санитарното помещение и го оставяйте чисто всеки път, щом го напуснете.

Източник: woman.ru

Leave a Reply

%d bloggers like this: