Press "Enter" to skip to content

Извънземните идват от обратната страна на луната

Мнозина уфолози смятат, че присъствието на многобройни НЛО и пришълци на нашата планета е свързано с вселенски задачи, които все още не разбираме

извънземни
Откъде идва интересът към Земята, при положение че според астрономите местоположението на Слънчевата система във Вселената не е най-привлекателното?

Според някои данни пришълците не пътешестват из Космоса по начина, по който си го представяме – т.е. преодолявайки огромни космически разстояния. За целта съществуват специални портали за мигновено преместване, и по-точно – мрежа от такива портали. И в тази система от времево-пространствени тунели Слънчевата система представлява своеобразен „път на коприната“, привлекателен за много извънземни цивилизации.

Най-близки до Земята и най-вероятни места, където биха могли да се установят пришълците, е обратната страна на Слънцето и на Луната, макар че не е изключено корабите и базите им да се намират навсякъде – на Марс, Венера и т.н.

Ако разглеждаме Луната, тя е най-подходяща за тази цел, тъй като по своите параметри дори прилича на огромен кораб на пришълци или на изкуствено създадена база. Първо, има нереална за спътник идеално кръгла форма. Второ, грунтът й се отличава от земния, което също е неестествено.

Трето, изследвания на този грунт показват, че Луната е много по-млада от Земята – неслучайно в древни източници тя изобщо не се споменава.

Leave a Reply

%d bloggers like this: