Press "Enter" to skip to content

Какво означават цветовете на аурата?

Тъмният цвят на аурата не винаги означава нещо лошо

 

аура цветове

БЯЛА АУРА – рядко срещана, смята се, че принадлежи само на духовни учители, хора със специални способности и неизменно свързани с духовния живот. Вярва се, че аурата на Христос е била бяла.

ИНДИГОВА АУРА – близка go бялата като способности, това е аурата на всички тези новатори, които се смятат за индигови личности – хора, които са предопределени да водят към новите времена, да бъдат създатели на нови учения и нови вярвания. Те са предопределени 3а духовни учители, предводители, лечители.

ВИОЛЕТОВА АУРА – притежателите на тази аура са родени творци със силно развита интуиция, често живеещи повече във въображението си, отколкото в реалността. Това са харизматични и страстни личности с новаторско мислене, което ги прави и много желани, и често обект на възхищение от другите. Такива хора стават артисти, художници, писатели, дизайнери и често разчупват традиционното мислене.

СИНЯ АУРА – способностите на тези хора напомнят на тези с виолетова аура, но са по-свързани с реалността. Те са добри оратори, интелектуални са, с творчески заложби. Могат да се развиват еднакво добре както в по-духовни направления, така и в чисто материални. Тези хора се справят добре с бизнес, защото хем имат способности за рационално мислене, хем имат силно развита интуиция.

ЗЕЛЕНА АУРА – това е аурата на хармонията. Хората с такава аура са спокойни, балансирани, избягващи конфликти. Това са личности, предопределени да даряват обич. Такива хора са прекрасни родители, учители или лекари, но също така земеделци, фермери, зоолози и еколози, защото зеленият цвят неизменно е свързан с природата.

ЧЕРВЕНА АУРА – това са хора, свързани с материалното. Много зависими са от пари, блага, секс. Енергични са и със Заложени качества на лидери. Тези хора са родени за директори, мениджъри, професионални спортисти, политици. Те не се страхуват от директни сблъсъци, а дори ги търсят.

ОРАНЖЕВА АУРА – творчески хора, изпълнени с нови идеи и желание за непрекъснато създаване. Тези хора мразят еднообразието и обожават промените – често пътуват или дори отиват да живеят в нова страна. Такива хора стават журналисти, пътешественици, екскурзоводи, артисти.

ЖЪЛТА АУРА – това са слънчеви хора, вечни оптимисти, търсещи забавната страна на живота и внасящи щастие в живота на околните. Те са социални, душата на компанията, много забавни. Креативни са и имат много бърз Ум- Развиват се по-добре в творчески професии и в такива, които не са свързани с еднообразие и точни планове, защото точността и последователността не са от най-силните им страни. Идеалните професии за тях са сценаристи, писатели, журналисти, както и всичко, което е свързано с нови проекти и креативност, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: