Press "Enter" to skip to content

Как да си направим фън-шуй за пари?

Древното китайско изкуство помага да привлечем в живота си потоците положителна енергия и да ги насочим за постигане на целта

 

фън шуй пари

ФЪН-ШУЙ ЗА ПАРИ

За привличане на пари активизирайте зоната на бог.
Ще припомним, че за материалното благополучие „отговаря“ югоизтокът на помещението. Първото, което се препоръчва да се направи, е генерално почистване, защото дори и незначителното количество прах или ненужни вещи затрудняват движението на ци – положителната и съзидателна енергия.

Следващата стъпка е подбор на основните „парични“ цветове – зелен, черен, лилав и тъмносин. Не е задължително да сменяте тапетите в сектора на богатството или да запълвате цялото пространство с вещи в подходящи оттенъци. Достатъчно е там да поставите чаша със съответния цвят и в нея – монети или няколко банкноти.

Някои китайци смятат розовото за „цвета на парите“, затова при важни преговори слагат нещо розово – вратовръзка, риза, шал, или вземат предмет в тази „окраска“ – флашка, химикалка, бележник. Можете да последвате примера им и да се снабдите с подходящ аксесоар.

Основната стихия на богатството е Дървото, Водата е хармонична с нея, така че изображението на водопад или фонтанче (малък аквариум) и живо стайно растение с малки кръгли листенца също ще усилят паричната зона и ще направят финансовите постъпления редовни и стабилни.

Leave a Reply

%d bloggers like this: