Press "Enter" to skip to content

Как да си направите мандала – матрица на здраве, успех, любов и богатство – продължение

С изучаването на мандалите се е занимавал и Карл Юнг

Mandalaforgiveness

Всеки ден той сам е рисувал мандали и отбелязвал, че при смяна на настроението се променя и характерът на нарисуваната картинка. От това Юнг направил извода, че нашите вътрешни преживявания могат да се изразят в рисунката. Така че напълно основателно известният учен би могъл да се смята за основоположник на метода на мандалотерапията.

Обърнете внимание на емоциите, които ще възникнат у вас в процеса на рисуването. Дали ще бъде тъга, злост или радост -помислете защо се е появила именно тази емоция, изживейте я и я изразете в рисунката.

Тревожите се, че не можете да рисувате? Отхвърлете всички съмнения и просто се заемете със задачата – както можете, както се получи. Творческите способности са заложени у всеки човек още от детството и се запазват през целия му живот. Нали всички сме създадени по образ и подобие Божие, а следователно у всекиго от нас изначално живее Творец.

Настройте се на позитивна вълна, убедете се, че ще успеете и тогава мандалите, които ще нарисувате собственоръчно, ще имат невероятна сила.

Мандала на любовта и здравето

Да предположим, че мечтаете да срещнете любовта и да се омъжите. Значи трябва да рисувате картинка, предполагайки, че всичко това вече ви се е случило. Изобразете на нея всичко, което според вас представлява символ на любовта или например на сватбата – цветя, сърчица, пеперудки, гълъби, венчални халки, бяла лимузина, чаши с шампанско, фигурки на булка и младоженец… Готовата магическа рисунка сложете в рамка и я окачете на стената. Това е.

След това всеки път, гледайки мандалата, автоматично ще излъчвате вибрациите на любовта и ще я привличате в живота си. Когато рисунката бъде завършена, напишете под нея или на обратната страна своето желание. Например: „Привличам любовта и идеалния партньор за себе си. Моля Вселената за това. Обичам и съм обичана. Да бъде!“.

По същия принцип можете да създадете мандала на здравето. Съставките на рисунката могат да бъдат слънце (символ на жизнените сили и енергии), детелина, лотос, бамбук, планински върхове, дъга и много други неща, които ще ви подскаже интуицията. В този случай текстът би могъл да е приблизително следният: „Нека изчезнат всичките ми болести (избройте ги), а моето биополе да стане мощно и сигурно да ме защити от всякакви напасти. Нека да се увеличава в мен силата на духа и тялото. Аз съм силен и здрав човек. Изпълнен с енергия. Да бъде!“, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: