Press "Enter" to skip to content

Как се чистят енергиите от дома?

Ако сте започнали енергетично почистване, непременно трябва да се избавите и от излишните вещи в шкафовете и килерите: дори само това, че сте ги „проветрили“, може да ви избави от натрупалата се в тях негативна енергия.

Поглед през прозореца

Източникът на нашите проблеми и преди всичко на заболявания може да се крие и извън пределите на жилището. Погледнете през прозореца – какво виждате: парк, детска площадка. Отлично! Ако обаче под прозорците ви се намира хирургически корпус на болница или, не дай Боже, гробище, нещата са зле. Ако не ви предстои скорошно преместване, опитайте се да намалите лошото влияние, като окачите на прозорците щори на квадратчета или поставите на перваза растения, цъфтящи с яркочервени цветове.

Вашият небесен лекар

И накрая, няколко думи за един от най-мощните инструменти на фън-шуй – т. нар. „Небесен лекар“. За всеки човек той е различен и зависи от годината на раждане. За начало изчислете своето число Гуа. Мъжете трябва да съберат двете последни цифри на годината на раждане (има се предвид слънчевата година, започваща на 4 или 5 февруари). Сведете сумата до една цифра и извадете от нея 10: това ще бъде вашето число Гуа. Жените трябва да прибавят 5 към приведената до една цифра сума. Ако е необходимо, резултатът отново се свежда до едноцифрено число. В зависимост от това, какво число сте получили, вашите посоки на здравето ще бъдат: 1 – изток, 2 – запад, 3 -север, 4 – юг, 5 – запад за мъжете и югозапад за жените, 6 – североизток, 7 – югозапад, 8 – северозапад, 9 – югоизток.

Много е важно в тази посока да се намира възглавницата на леглото ви, а съответния сектор да изберете за спалня или поне временно да разположите леглото си по време на заболяване в съответствие с „Небесния лекар“, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: