Press "Enter" to skip to content

Татуировката нарушава жизнения баланс – продължение

С акта на нанасяне на рисунка върху тялото си човекът сключва договор с отвъдните сили, в резултат на което може да се появи илюзията за изключителен късмет, материално благополучие в дадения промеждутък от време

татуировка Но никой не е успял да вземе нищо в посмъртното си съществуване. Докато състоянието на душата е много важно, тъй като тя живее вечно, а в отвъдното понятието за време просто не съществува. Струва ли си тогава заради кратката илюзия на материалното благополучие да си създаваме вечни проблеми?

Татуировката може да се премахне, което означава да се разруши „договорът“. Но тъмните сили няма да са доволни от това и с човека започват да се случват странни неща. Обстоятелствата се подреждат така, че той започва да отлага операцията по отстраняване на татуировката – възникват спешни задачи в службата, свършват парите, появяват се болести и травми. Интересното е, че това се случва при всеки втори, решил да се отърве от татуировката си. И това е само първата отбранителна линия на тъмните сили.

Ако човек все пак прояви настойчивост, го очакват още по-сериозни изпитания. Така например на хора, които искат да премахнат татуировките си на малки фрагменти, загиват и двамата родители. Мнозина се развеждат и отлагат процедурата за неопределено бъдеще. Някои сериозно се разболяват и също отлагат операцията по заличаването на татусите. А може би изобщо не бива те да се премахват?

Напротив! Ако мистичните сили предприемат такива сериозни въздействия, за да отклонят човека от решението му да се раздели със своята татуировка, можем да си представим какво очаква онези, които са се поддали на тези сили и не са заличили картинките по тялото си си! Очевидно ги очакват много по-тежки неприятности.

Истината е, че всеки сам решава как да се разпореди с живота си сега и след смъртта си. Но предупреден означава защитен! Помнете, че такива аргументи като незнанието не се приемат в отвъдното, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: