Press "Enter" to skip to content

Татуировката нарушава жизнения баланс

Във всички времена човечеството се е сблъсквало с мистиката, която се намира на границата на материалния и духовния свят

тату Не случайно всички религии в една или друга степен забраняват на човека да поставя татуировки по тялото си: „Не украсявайте телата си с рисунки и писмена“, се казва в Библията. И това има реален мистичен смисъл.

Причината е, че татуирайки тялото си, човек сякаш поставя върху себе си „печата на дявола“ – своеобразен енергетичен белег, който кардинално може да промени както земния му живот, така и посмъртното му съществуване. Интересна информация по този въпрос може да се открие в „Тибетската книга на мъртвите“, както и в паметника на християнската култура „Митарствата на света Теодора“.

По време на преминаването на границите между световете душата се изправя пред редица опасности и препятствия, а в духовен план татуировката представлява белег, маяк, който допълнително привлича тези неприятности. Така че и животът след смъртта може много да се усложни от наличието на татуировката.

И въпросът не е в самата татуировка – частиците мастило, набити под кожата, а в онзи информационен белег, който остава след нанасянето й върху тялото. Двата свята много тясно си взаимодействат и се проникват помежду си, затова каквито и да било изменения в материалния свят обезателно предизвикват промени в отвъдния, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: