Press "Enter" to skip to content

Тибетско заклинание и талисман срещу завистници

Това, че неудачниците привличат нещастията към всичко, до което се докоснат очите им, се е знаело от векове

тибет Вярвало се е, че каквото погледне такъв човек, то увяхва – в прекия и преносния смисъл. Затова хората се опитвали да се предпазят от завистливи очи с всевъзможни амулети, талисмани и заклинания. Ето едно от тях.

Сутрин, излизайки от дома, и вечер, когато се прибирате, се измийте с вода, осветена в църква, и кажете: .Очите развалят, езикът разваля. С дело съм се защитил, с думи съм се измолил, от завист съм се умил. Пазен съм с дванадесет пазача.“

Талисман против завист

На тези, които са наясно със своята завист, но не могат да я обуздаят, ще помогне талисман, който нашите мъдри предци са създали специално за борба с това чувство. Той се нарича „Воин“. Изрежете каквото и да е изображение на воин, залепете го върху метална пластинка (или някаква друга твърда повърхност) и винаги го носете с вас. Ще сте уверени в себе си и спокойни, затова от този ден ще започнете да вземате само верните решения.

Ако на вас ви завиждат, залепете изображението на воина върху малко огледало, което може лесно да се побере в чантата ви. От време на време поставяйте вашия талисман на прозореца, така че върху него да падат слънчевите лъчи – те ще подхранват защитните му свойства.

Leave a Reply

%d bloggers like this: