Press "Enter" to skip to content

Това са най-силните и работещи талисмани във фън-шуй – продължение

Във втората част фън-шуй талисманите са ориентирани към кариерата и печеленето на пари

жаба
Без добра и спокойна работа няма здраве и сговор у дома. С добра и спокойна работа има високи доходи и повече време за любимите хора. Фън-шуй талисманите за всеки дом може да ви помогнат да промените лошото към по-добро.

ПЛАНИНА – за израстване в кариерата

Във фън шуй се вярва, че планините имат специално значение и може да се използват За привличане на просперитет. Източното учение ни съветва да поставим зад бюрото си изображение на планина, защото по този начин ще си гарантираме множество победи и израстване в кариерата. Но не бива на изображението да има много вода, защото това може да доведе до нежелани последици.

ТРИКРАКА КРАСТАВА ЖАБА – за лидерство

Колкото и отблъскващо да звучи, такава фигурка се счита За един от най-мощните фън шуй символи. Смята се, че носи победа и лидерство за притежателите си и подсигурява атмосферата в дома. Но не бива да се слага на видно място – най-добре – под масата или под канапето.

ДЪРВО НА ПАРИТЕ – бърз успех и самоувереност

Тези красиви малки фигури, представляващи дърво, което вместо листа има китайски монети, може да красят както дома, така и офиса ви. Според фън шуй специалистите те носят стремглав финансов успех, но също така дават и вътрешна увереност и сила да преодолеете всяко препятствие.

КРАВА НА ЖЕЛАНИЯТА – ако имате мечта

За китайците кравата се свързва с живителната земна енергия, която ни дава сили да сбъднем всички мечти. Кравата на желанията е най-въз-действаща, когато е изобразена полегнала на една страна, заобиколена от монети.

Leave a Reply

%d bloggers like this: