Press "Enter" to skip to content

Фън Шуй енергия в спалнята за приятен сън, релакс и възраждане на любовта

С помощта на древнокитайското учение фън-шуй можем значително да подобрим живота си чрез използването на енергетиката на собствения дом

Принципът на действие е постигане на желаното чрез създаване на хармонична обстановка в обкръжението си.

Да опитаме да се възползваме от някои съвети на специалистите по фън-шуй. Привържениците на древнокитайската практика твърдят, че всеки, който я прилага, в крайна сметка ще постигне положителен резултат.

ЛЕГЛОТО

Леглото е един от най-важните елементи в интериора, на който трябва да се обърне внимание. То е символ на здраве и пламенни отношения. Специалистите по фън-шуй казват: „Покажете ми къде спите, и ще ви кажа какъв е любовният ви живот!“.

Преди всичко вашето легло трябва да е привлекателно, дори съблазнително. Ако изглежда грубо, непригледно, то и любовните ви отношения най-вероятно ще бъдат постигнати от същата участ.

Друг немаловажен аспект е има ли в него място за предполагаемия партньор. Ако спите на половинката на неразтегнат диван или в тясно „детско“ легло, нищо чудно, че личният ви живот е, меко казано, проблематичен.

Огледайте се дали има възможност за достъп до леглото за евентуален партньор. Има ли второ нощно шкафче, нощна лампа. Не е ли притиснато леглото с едната
си страна до стената. Ако това е така, спешно трябва да го преместите от там и да осигурите достъп и от двете му страни.

Имайте предвид, че трябва да проявявате загриженост дори и за евентуалните партньори, за да им е приятно и уютно да се намират в дома ви. При това няма никакво значение дали точно в момента е налице такъв, или се намирате в очакване на любовта.

Много е важен също цветът на спалното бельо. В идеалния случай изберете розов или прасковен. Откажете се от червеното, черното и синьото. Тези цветове са агресивни и плашат. Обърнете внимание бельото да не е с изображения на хищни животни (не се поддавайте на модните принтове с леопарди).

Полезно е също да ароматизирате спалното бельо. Хубавото е, че днес магазините предоставят голям избор от омекотители, ароматични соли, сашета (торбички с ароматни билки) и т.н. Майсторите по фън-шуй не се уморяват да повтарят, че ароматното бельо привлича в спалнята романтичните вибрации.

Ако току-що сте приключили продължителна връзка или сте щастливо разведени, добре е да смените леглото. Разбира се, понякога може да се окаже проблематично, защото неизбежно е свързано с допълнителни и непредвидени разходи. Но въпреки това трябва да направите всичко възможно. Причината е, че леглото запазва енергийната информация за предишния партньор. А не се знае как ще повлияе това на евентуалния „заместник“ и как ще се отрази на новите отношения. Ако нямате никаква възможност да се сдобиете с ново легло, най-малкото, което можете да направите, е да смените матрака и цялото спално бельо.

И разбира се, в спалнята трябва да цари идеална чистота. В никакъв случай не оставяйте под леглото си ненужни вещи, куфари, стари вестници. Дори не можете да си представите колко вредно е това на енергийно ниво и как възпрепятства любовното ви щастие.

РАСТЕНИЯ

Според фън-шуй растенията са доста силен източник на благотворна енергия, затова е добре да ги отглеждате в дома си. Но далеч не всички цветя носят щастие и радост.

Трябва незабавно да се отървете от пълзящите и виещите се растения. Не по-малко опасни за любовта са и кактусите.

Внимателно следете всичките ви растения да са здрави. Ако държите в дома си полуувехнали цветя, бъдете готови да „завехнат“ и отношенията ви с любимия човек.

Внимание! В спалнята изобщо не трябва да има растения. Разположете ги където искате, само не в тази стая!

Източник: www.homeme.ru

Leave a Reply

%d bloggers like this: