Press "Enter" to skip to content

Едно благодаря на ден е гаранция за дълголетие

Мастър Дънфи е основател на енергийния метод и на философията „чи аура балансиране“, използвани за лечение и себереализация

благодаря Какво представлява вашата техника „чи аура балансиране“?

Това е опитност как да се навлиза в по-дълбоки нива на релаксация, което дава възможност на хората да са чувствителни към други честоти и други енергийни вибрации. Преподавам на моите ученици как сами да минават на вибрациите, които са им нужни, за да са по-креативни и изобретателни.

Вие може да облекчите болка, като поставите ръка на болното място. Как става?

Използвам енергията си да накарам хората да се отпуснат и да бъдат отново себе си. Да са в хармония и енергията отново да протича в тялото им без блокажи. Използвам енергийни спирали, които създавам с ръцете си, използвам и енергията от сърцето си. Притежавам позитивна силна кохерентна енергия, която изсмуква негативната от пациента. Когато негативната енергия в даден човек е неспокойна и трепти, аз внасям от моята силна енергия и негативната се успокоява.

Как използвате огнен диамант за лечение?

Той има силна вибрация, която ми помага да върна баланса на хората, с които работя. Използвам го и за да ги инициирам, така че те самите да усетят тази вътрешна чи енергия и да я използват за успокоение и хармонизиране.

Дайте ни лесен съвет за по-лек живот?

Казвайте винаги „благодаря“ на вашия роден език. Ако държите чаша с вода, кажете 3 пъти „благодаря“, преди да отпиете, и енергията в тялото ви ще се пречисти. Добре е да казваме „благодаря“ на всичко, дори ако някой ни засече на пътя с кола. Думата успокоява, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: