Press "Enter" to skip to content

Как да привлечем любовта с фън-шуй?

Фън-шуй способства за реализирането на вашето желание, на енергията на любовта и доброто, но не върши всичко вместо вас

Всяко действие трябва да е продиктувано преди всичко от сърцето…

ПРАВЕТЕ ВСИЧКО ОТ ДУША

Пример за това е приготвянето на храна. Не всяка домакиня готви така, че да си оближеш пръстите. Това зависи не само от броя на кулинарните книги, които е изчела, от кухненското оборудване и супер-съвременната техника. Във всеки процес трябва да участва душата. Към всичко, което вършим, трябва да се отнасяме с любов. Само тогава ще постигнем добри резултати.

По същия начин и домът, в който живеем, може да бъде обикновен и да няма скъпи картини, невъобразимо красиви статуетки и вази, но ако в него всичко се прави с любов – тогава този дом ще диша и живее. Енергията на любовта в такива домове обикновено се усеща веднага щом пристъпим прага му. А попаднали веднъж в него, ни се иска да се връщаме отново и отново. Затова всичко, което се прави за благоустройството на жилището, трябва да се прави с радост, с желание и любов, отдавайки на пространството около вас цялата си душа.

Днес фън-шуй предлага множество различни методи за постигане на изобилие от любов и щастие в брака, както и за привличане на любимия (любимата). Ще ви помогне дори да се омъжите (ожените). Това желание само по себе си носи огромна сила, затова остава само да се сдобиете със знания как да постъпите по най-подходящия начин,като вложите цялото си сърце и – което не е маловажно – любов и вяра. И тогава резултатът няма да закъснее, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: