Press "Enter" to skip to content

Как да разположим жерава за повече здраве и късмет?

Фигурка на жерав или негово изображение е добре да се постави преди всичко в зоната на здравето

жерав птица Тя се намира в центъра на помещението. Нейният елемент е земя, а цветът – теракотен. Удачно решение за активизиране на тази зона е, като се поставят там изображения на жерав и бор – лесно ще откриете такава картинка, тъй като тази двойка е обичайна в китайската традиция. Можете да сложите и на масата, намираща се в центъра на стаята, покривка с изображение на жерав и бор или на пода килим с такава рисунка.

Зоната на любовта и брака се намира в югозападния сектор. Елементът на тази зона също е земя, а цветът- кафяв, теракотен. Активизирайки тази зона, ние привличаме в живота енергията на любовта, способстваме за подобряване на съпружеските взаимоотношения. Както е известно, в тази зона всички предмети трябва да са чифтни. Статуетка или изображение на двойка жерави също е удачно решение за усилване на енергетиката на зоната. Не забравяме и бора -символ на семейното щастие. Можете да окачите на стената в тази зона картина с изображение на двойка жерави на фона на борова гора.

Зоната на славата се разполага в южния сектор. Цифрата му е 9, стихията-огън, цветът – червен. Поставената на юг фигурка или китайска живопис с изображение на жерав отваря нови възможности.

На запад се намира секторът на децата и творчеството. Стихията му е метал, цветът -бял,метален,сребрист или златен. Жеравът в този сектор носи успех за децата, фигурката трябва да е метална.

Изток – зоната на семейството и корените. Елементът на тази зона е дърво, цветът – зелен. Поставяйки там изображение на жерав, активизирате положителната енергетика, даваща помощ на синовете на семейството.

Leave a Reply

%d bloggers like this: