Press "Enter" to skip to content

Как се прави позитивна вода?

Нищо в нашия живот не е толкова важно, колкото водата

 

вода тайнаВярва се, че храненето трябва да бъде бавно и спокойно, в спокойна атмосфера, след като сме се настроили позитивно – и всичко това не просто за да не натоварваме стомаха и да подпомогнем храносмилането, а защото приемането на вода под една или друга форма е всъщност начин да си набавим здраве, спокойствие и красота или напротив -страх, нервност и неудовлетворение.

Някои последователи на д-р Емото смятат дори, че затова е толкова разпространено и вярването, че трябва човек да се моли преди хранене – не просто за да изрази благодарността си към по-висша сила, а преди всичко, за да зареди храната си позитивно.

Просто е!

Най-лесният начин да заредите позитивно вода е да вземете чаша, да сложите длани около нея, да затворите очи и да мислите позитивно всичко, което искате да вложите в нея. Не бива обаче да допускате негативни мисли. Тоест ако искате да си дарите здраве, не бива над водата да мислите за болестите, от които искате да се излекувате, защото така се съсредоточавате върху мисълта за болест. Напротив трябва да си се представяте здрави и силни. Още по-силно е зареждане то, ако се комбинира с молитва.

По същия начин може да заредим чаша с вода, която да дадем на свой близък, който не се чувства добре. Но не бива да забравяме, че водата може да ни носи не само здраве, а може да използваме заредена всеки ден, за да си доставяме сила, щастие, успех, любов и всичко, от което имаме нужда. Разбира се, стига да вярваме в това, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: