Press "Enter" to skip to content

Къде и как да сложим снимките според фън-шуй?

Снимките не са обикновени предмети за украса на дома

 

снимки фън шуй

Според фън шуй специалистите те са мощен инструмент, Защото са уловили конкретен човек в конкретен момент от живота – а това носи своята положителна или отрицателна енергия.

Извадете повече снимки на живи хора

В избора на снимки за дома – това на пръв поглед маловажно решение – не бива да се водите от традиции или уважение, или, най-лошото, от страх да не обидите някого. Изберете изображения само на хора, които искрено обичате, и най-важното – които искрено ви обичат. Така ще поддържате любовта в живота си. Но внимавайте, не избирайте само фотографии на починали хора, колкото и да са ви на сърце. Защото така рискувате да загубите връзка с настоящето и да започнете все повече да ставате меланхоличен и отдаден на спомени. Но не отивайте и в другата крайност, като скриете всички снимки на тези, които са си отишли от вас. Тогава рискувате обратното – да живеете без минало, без корени. Едни от най-мощните снимки, разбира се, са тези на децата или внуците ни в искрени моменти на щастие. Те неминуемо ни зареждат и на съзнателно, и на подсъзнателно ниво.

Разбира се, както с всеки друг предмет във фън шуй, много е важно къде са поставени фотографиите. Идеалното място за семейните снимки е хол или всекидневна. Не се препоръчва фотографии на цялото семейство да се поставят в коридор, затъмнени ниши или затрупани места. Така рискувате да се дистанцирате от близките си, да нямате време за тях и дори да се отчуждите, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: