Press "Enter" to skip to content

Как лекуват лечебните проститутки в Китай?

Самият оздравителен сеанс се състои от три етапа

дракон женаНа първия лечителката масажира точки по тялото, които отговарят за нервните окончания на половия орган и простатата жлеза. На втория етап с помощта на кърпи, напоени с пара, се прави масаж. Третият етап е непосредствено самата интимна близост.

Става ясно защо още от древността в Поднебесната империя се отнасяли към дъщерите на Дракона като към национално богатство. Дори им било забранено да напускат страната. Добре е, че днес времената са други. Така че ако видите китайка със заветната татуировка на врата, не се мотайте, а гледайте да се запознаете с нея. Няма да съжалявате.

Нестандартната проституция процъфтява не само в Китай. В Индия, Непал и Шри Ланка всички желаещи могат да прекарат час-два с проститутка-вещица. В това амплоа обикновено влизат дами от южноазиатски произход, тъй като по тези места съвместителството на проституцията и магьосническия занаят е нещо обичайно. И едните, и другите представителки на нисшите касти се занимават с това още от малки. Но прекрачвайки определена възрастова граница, жриците на любовта спират да оказват сексуални услуги и се отдават напълно на магията, уроките, гаданията и общуването с мъртви.

Проститутката-вещица за нула време ще ви направи талисман за успех и пари или амулет срещу врагове и нещастни случаи. Ще ви забърка еликсир, помагащ да се избавите от нещастна любов, ще ви направи заклинание срещу катастрофа или кражба на автомобила, ще ви погадае на карти. С една дума – те практикуват стандартния набор на опитния маг. Само че в комплект с любовта той струва няколко пъти повече, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: