Press "Enter" to skip to content

Медитацията лекува, успокоява и пренастройва

Намерете време за медитация и така ще държите доста болести далеч

 

медитация

Представете си любимо свое кътче. Постарайте се максимално точно да видите, че сте точно там. Почувствайте аромата, звуците. Това може да ви отнеме време, но не се отказвайте. Ако не се получи от първия път, опитвайте отново и отново, докато почувствате, че се наслаждавате.

Когато изображението е максимално реалистично, когато изпитате състояние на уют, огледайте се около това място. Изберете нещо – морето, отделно дърво. И му кажете: „Обичам те!“. Повторете вълшебните думи няколко пъти. Променяйте интонацията си, изражението си. След това добавете: „Обичам те, защото…“ и изредете защо този обект е достоен за любов. Научете се да се обяснявате в любов.

Повтаряйки тези думи, ще почувствате топлина в гърдите. Това е потокът на любовта. Когато започнете да дарявате своята любов, тя се умножава във вас. Колкото повече давате, толкова повече ви се връща.

След медитацията отворете очи и вече в реалния свят кажете на обкръжаващите ви предмети, че ги обичате. След това кажете за своите чувства на близките си. И ще почувствате огромен приток на сили.

Изпълнявайте това упражнение редовно. Приятните чувства ще ви радват след всяка медитация. Постепенно ще се научите да обичате без напрежение, пише вестник „Всичко за семейството“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: