Press "Enter" to skip to content

Направете си зони на богатството според фън шуй

Не всичко в този свят може да се обясни логически

фън шуй богатство Случват се чудеса, вълшебства, които не се поддават на тълкуване. В това число и обикновеният физик реалист трудно може да разбере принципите на действие на фън-шуй и това как те работят. Как само с обикновеното разместване на мебелите и добавянето на някои елементи в декора можем да привлечем в дома си късмета и богатството.

Прието е да се смята, че „благополучните“, „процъфтяващи“ тонове са всички оттенъци на кафявото, златното и жълтото. Не, съвсем не ви призоваваме да боядисвате стените си в цвета на узряла трева или да окачвате кафяви щори на прозорците. Достатъчно е само на местата, където работите, тези цветове или техните оттенъци да са обозначени, да присъстват в зоната на видимост. Не е зле също да разположите пред очите си изображение на вода във всякакъв вид: море, река, езеро, планински ручей, водопад. Зад гърба ви нека виси голяма картина. Тези елементи ще помогнат да привлечете в своето пространство късмета и богатството.

Традиционно „паричната“ стихия винаги е била и е водата. Всевъзможни аквариуми с рибки, водорасли и прочие флора и фауна няма да ви навредят. Стъклото с вода (дори вазата с течност) във всички форми и размери ще ви е само от полза, пише вестник „Феномен“

Къде да разположите артефактите на късмета и богатството в дома?

Казват, че традиционната посока на богатството е югоизток. Можете да усилите тази зона, дори и в нея да няма работен кабинет, много просто: достатъчно е да разположите там талисмани, изображения, знаци. В тази роля могат да влязат растения с кръгли и сърцевидни листа, както и различни птици и животни. Или можете просто да подберете тапети, върху които е изобразено нещо подобно.

Leave a Reply

%d bloggers like this: