Press "Enter" to skip to content

Омни рейки – истинското източно изцеление

С омни изцеление се работи за разрешаване на физически, емоционални, психически проблеми, както и за духовно израстване

омни
Как започва всичко, обяснява д-р Самир Кале, който е чест гост в Българския рейки център.

Д-р Кале, каква е разликата между другите видове рейки и омни рейки?

Има много рейки системи, които говорят за ян енергията, други за ин или само за духовната страна на нещата. Ние искаме да представим система, която включва всичко в едно. Омни рейки работи с два типа енергия -космическата ян и земната ин, и с тях може да обхванем всеки проблем в тялото. Системата се учи лесно. В момента имам 35 000 студенти по целия свят, които са на възраст от 10 до 92 г. Практикуването всеки ден по 10-15 мин успокоява, помага при зависимости от цигари, алкохол. Действа благотворно при емоционални драми, безсъние, повлиява добре дори шизофрения. Няма лекарства, които лекуват емоциите и психическите проблеми. А и хапчетата винаги имат странични ефекти.

Какво представлява инициацията?

Това е специален ритуал, при който учителят „включва“ желаещия към тази енергия. Той настройва седемте чакри, за да може да протича в тях тази ин и ян енергия. Чакрите се пълнят с позитивна енергия. След инициацията човекът е защитен от всякаква негативна енергия, която идва към неговото тяло или към чакрите. Ако някой ви изпрати лоша енергия, тя се връща обратно към този, който я е насочил към вас.

След инициация обикновено на моите студенти им се доспива. А сънят идва само когато си умствено и психически отпуснат и спокоен.

При практика с омни енергия се използват определени символи и мантри, с които се отключва енергията и тя идва към нас. Всеки символ се рисува мислено в зоната на третото око. Във времето около практиката само не трябва да се пият студени течности.

Кой цвят аура е добре да имаме?

Бяла, виолетова, розова. Не е добре да е черна, тъмножълта, тъмнозелена или сива. Дори човек да има черна аура и да е тръгнал по лош път, може да се излекува, да се промени, да му се направи инициация, да се пречисти. Всеки човек се нуждае от израстване в живота. Мога да кажа, че идвам в България от 2002 г. и аурата на хората става все по-добра, но тук все още имате проблеми със зависимости като цигари, алкохол. Добре е това да спре.

Защо според вас много двойки днес се разделят?

Това е поради емоционалните и психическите проблеми на времето. Те създават лоши взаимоотношения. В омни имаме специални символи и мантри за подобряване на взаимоотношенията, други са за просперитет и успешен бизнес, има и за работа по здравето. Ако искате да се успокоите вечер, затворете очи и направете бързо дишане за 1 мин (80-90 вдишвания и издишвания). Може да се научите и как да си правите енергиен масаж.

Leave a Reply

%d bloggers like this: