Press "Enter" to skip to content

Талисманът на китайнските императори

Що за животно е драконокостенурката? Много почитано, особено в родината си – Поднебесната империя

драконокостенурка Този звяр с глава на дракон и тяло на костенурка се появил, както не е трудно да се досетим, от съюза на тези двама представители на фауната. От векове драконът изпълнявал ролята на по-голям брат на императорите, защитавал ги, а костенурката се сдобила със славата на пазителка на истината и мъдростта. В един прекрасен ден драконът разбрал, че скоро ще умре и си мислел само как да помогне на по-малките си братя – императорите, да управляват страната без негова помощ. Костенурката намерила изход от затрудненото положение: предложила тялото си на духа на дракона. Така се съединили двамата най-силни покровители на Китай-за радост на императорите и простосмъртните, а и на нас, съвременните хора. В драконокостенурката са скрити необикновена сила й мъжество: това животно е признат покровител на бизнеса и на новите проекти. При това защитава собственика си от негативна енергия, като го прави неуязвим за завистта и злобата.

За начало талисманът трябва да се активизира, за да се „събуди“ в него мъдростта, която след това ще ползвате в неограничени количества. Трябва да поставите талисмана редом с „умни“ предмети: книги или компютър. Можете дори да го отнесете в библиотеката – там той бързо ще изпадне в работно състояние и ще започне да ви предлага един след друг бизнеспланове, а вие само трябва да събирате дивидентите.

Драконокостенурка с вълшебна перла в устата е предназначена за поклонниците не толкова на материалното, колкото на духовното богатство. Ако главното за вас е моралното, творческото удовлетворение, този талисман е просто задължителен за вас.

Драконокостенурка с малка костенурка на гърба символизира благополучния живот и обещава на своя собственик много деца и внуци.Това е талисман за традиционалисти; които искат домът им да е пълна чаша, да се чуват детски гласчета и топуркане на малки крачета. Допълнителен бонус от талисмана е, че той гарантира щастие не само на вас, но и на вашите деца.

Драконокостенурка от слонова кост пази собственика си от неуспехи и проблеми, от дрязги и изясняване на отношенията. Затова той ще е незаменим помощник във всяко ново начинание: поставете талисмана зад работното си място или отстрани на бюрото – това просто магическо действие ще ви осигури подкрепата на висшите сили и ще ви даде усещане за сигурност.

Оригинална лъжица, украсена с драконокостенурка, ще ви помогне да превърнете обикновеното пиене на чай в магически ритуал, призван да защити дома ви от всичко лошо, което може да проникне и да се натрупа в него. Условието за успех е само едно: трябва да сипвате чая с помощта на талисмана. В никакъв случай не бива да разбърквате захарта с лъжичката и да вземате с нея сол: с такова неподобаващо отношение рискувате да разгневите драконокостенурката.

Leave a Reply

%d bloggers like this: