Press "Enter" to skip to content

Червеното привлича любовта

За привличане на любов, древното китайско учение ни съветва как да задържим любовта

Лилиан Ту е експерт в областта на фън-шуй и източната философия и затова дава следните съвети.

Червена лампа в югозападната част на дома – оставяйте я да свети всяка вечер в продължение на 49 вечери. Това според фън-шуй е един от най-мощните начини за привличане на любов. Червен балон – напишете желанието си за любов върху него и го пуснете в небето. Не забравяйте да напишете и своето име, за да може желанието ви да се върне при вас.

Носете двоен символ на щастието – като бижу или като мотив върху дреха, това е най-силният символ на любовта. Ако го поставите в спалнята като изображение или гравюра, ще даде нов Заряд на връзката ви.

Сложете червени елементи в спалнята – но само елементи, защото в противен случай червеното може да има негативен ефект. Най-добре червен шал или червена лампа. Така ще събудите страст.

Розов кварц за романтика – най-добре необработен, и то поставен в югозападната част на дома ви. Той привлича много силна енергия и романтично щастие.

Вземете си аметист – поставете го под брачното легло, близо до долната част. Смята се, че така ще привлечете вярност в семейството.

Махнете огледалата от спалнята – особено ако са поставени така, че да отразяват леглото, защото са предпоставка за полигамия.

Без водни елементи в спалнята – като аквариуми, малки водни кътове с въртящи се кристални топки или миникаскади. Дори голяма картина с водопад не е подходяща, защото може да предизвика разногласия. В спалнята не бива да има и много растения, особено кактуси, защото те може да доведат до разрив между партньорите. Същото важи и за картини или фотографии на голи жени.

Не подарявайте червени рози с бодли – особено на човек, когото наистина обичате, защото според експертите по фън-шуй червените цветя символизират края на връзката, а алени растения с бодли носят двойно по-лош късмет, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: