Press "Enter" to skip to content

Су джок: Портрет на енергията. Разбери каква е твоята сила

У всеки от нас по рождение доминира една от шестте сили, която определя и нашата енергетика

сила

Хората на вятъра са слаби, активни, много любознателни, леко повърхностни. Те са непретенциозни, обичат да пътешестват и да общуват. Постоянно раждат нови идеи, които са готови да отстояват до последно. Свойствени са им чести изблици на раздразнение, а основната им емоция е гневът.

Хората на топлината са още по-подвижни и активни. Лесно ще ги разпознаете по силната фигура и широките рамене. Обичат приключенията, веселите компании, смеха, анекдотите. Ръководейки се от своите желания, се стремят да ги осъществят по всякакъв начин. Амбициозни, практични, упорити – предпочитат скъпите и висококачествени вещи. Основната им емоция е радост.

Хората на горещината са енергични, емоционални, самоуверени, щедри, дипломатични, комуникативни. Поставят си цел и активно я преследват: амбициите и упоритостта им са повече, отколкото у хората на топлината. Обичат да блестят в обществото, обожават комплиментите. Склонни са към напълняване, но то не им пречи. Основната им емоция е усещането за щастие.

Хората на влажността водят слабо подвижен и размерен начин на живот. Харесва им да се занимават с дома, децата, домакинството. Обикновено имат наднормено тегло, което често става причина за заболявания. Много са мнителни и емоционални, но разсъждават доста логично и въобще мисловната дейност е техният коз. За тях са характерни състояния на дискомфорт, тревога, безпричинно безпокойство. Основната им емоция е тревога.

Хората на сухотата -слаби, стегнати, но слабо подвижни и мързеливи. Това са песимисти, живеещи с чувствата. Намират се във вечно търсене: на себе си, на житейски идеали, на верния път. Много са решителни, дори упорити, склонни са да зациклят върху даден проблем. Основната им емоция е мъка.

Хората на студа -слаби, болнави, бързо се уморяват, често им е студено. Мнителни, измъчват ги необосновани страхове. Внимателно вземат решения, опирайки се на опита и логиката, подлагат всичко на анализ, реалисти са. Предпочитат да залазят своето мнение за себе си, но ако го споделят, то е прекалено праволинейно. Основната им емоция е страх, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: