Press "Enter" to skip to content

С ректификация се променя Съдбата за добро или за зло

Често използваме думите карма, съдба, особено когато искаме да опишем нещо негативно в живота си

 

ректификация

В същото време астрологията ни дава сериозен ключ към управлението на своя живот – по-точно не цялата астрологическа наука, а нейно конкретно направление, наречено астрология на пространствените придвижвания, или астрология на релокацията.

Релокация означава преместване на хороскопа на човека на ново местожителство. Тъй като от всички параметри, които позволяват да се състави хороскоп, само този може да се променя. Дата, мястото и времето на раждане са константни и можем да сменим само мястото, където живеем, както и името си, но тази промяна не е толкова ефективна.

Преместването, като метод за влияние върху събитията, всъщност е позабравено в подкорието на сивото ни вещество, затова често свързваме възможността да изградим нов, по-щастлив живот с ново местожителство и тръгваме по света в търсене на своите безценни шансове. Преместването, от гледна точка на астролога, не премахва наличните проблеми. Обикновено то позволява да се коригират една-две най-трудни области в живота. Това са обикновено въпроси, свързани със здравето и зависимости (алкохолизъм, наркомания), самота (преместването открива възможност за създаване на семейство), финанси (постоянната нищета по местоживеене, усещането за „черна дупка“ в портфейла, засмукваща всички материални ценности).

Безусловно съветите в никакъв случай не трябва да бъдат „изобщо“ или адресирани към група хора – работата е прецизна и свързана с персоналния хороскоп.

Ако е нужно, се провежда ректификация (точно до секунди възстановяване на времето на раждане), оценява се дълбочината и характерът на проблемите. И едва след това се намесва опитният астролог, запознат с астрогеографията, за да подбере място за преместване, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: