Press "Enter" to skip to content

Релокация – алтернативен метод за малко повече късмет в живота

Съществува и по-малко радикален метод за изменение на съдбата и това е „малката релокация“, която се създава за около година

relokaciq

Тя възниква в случай че посрещнете рождения си ден в отдалечено от местораждането си място и прекарате там не по-малко от две седмици. Тогава новите тенденции, които искате да са по-проявени във вашия хороскоп, ще работят за вас известно време. Така ще можете за година да увеличите шанса си да срещнете своята половинка, да си намерите по-изгодна работа, да се справите с проблеми със здравето и т.н. Тази релокация също трябва да се изчисли и планира. Не бива наслуки да посочите с пръст по земното кълбо с надеждата да попаднете на нужното място в правилното време.

При релокацията се разглеждат хороскопите на всички членове на семейството, в това число и на бременните жени, ако е приблизително известна датата на раждане. Защото не за всички от семейството преместването ще бъде позитивно. Релокацията на хороскопа може да бъде както позитивна, така и негативна. В търсене на нов живот много европейци се преместват в Америка и хиляди от тях загиват, обедняват и се провалят, тъй като това преместване оказва пагубно влияние върху съдбата им, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: